Podjetje Fenz je v svetu očal znano kot “raziskovalec”, saj večino svojih virov uporablja za razvoj in testiranje materialov; pravzaprav so raziskave in spoštovanje do planeta postali moto FENZ-a.


Ljubezen do očal in izdelave le teh je Fenzu dala veliko moč in željo, da se nikoli ne preneha izboljševati. Ustvarjajo izdelke, ki so iz leta v leto inovativni in ekološko trajnostni.


Materiali

Acetat

Zelo vzdržljiv, izvira iz spojin, ki jih vsebujejo rastline, kot je bombaž. Naši acetatni okvirji so izdelani iz termično obdelanih acetatnih listov različnih barv.

LES

Uporabljamo les visoke kakovosti, tako običajnih kot zelo iskanih sort iz
gozdov FSC (Forest Stewardship Council). Izbira vrste lesa je odvisna od fleksibilnosti in odpornosti.

KAMEN

Z uporabo najsodobnejše tehnologije se sloji kamnin razgradijo do debeline nekaj tisočink milimetra. Zahvaljujoč posebni mreži, nameščeni na hrbtni strani izdelka, se ustvari površina naravnega kamna, ki je popolnoma kompaktna in fleksibilna.

LEČE

Naše kolekcije sončnih očal so rezultat kombinacije tehnologije, inovacij in mode, oblikovane tako, da presegajo običajno:

  • Tehnična oprema za izboljšanje športnih zmogljivosti
  • Bistvena zaščita za uživanje v soncu
  • Dotik sloga, da pokaže naš videz.

Uradni distributer in prodajalec FENZ za Slovenijo

Ride d.o.o.

Kroška ulica 41

9000 Murska Sobota

Davčna številka: SI66594502 ● Smo davčni zavezanec ● Matična številka: 3838285000 ● Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču Murska Sobota